Om Papa’s

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för att ta hand om dina speciella utomhus- eller inomhusgrillevent. Dina gäster kommer upptäcka att du verkligen bryr dig för att ge dem den bästa BBQ upplevelse som finns i Stockholm. Det kommer inte att vara någon överraskning när dina gäster berättar om och om igen hur bra maten var på din grillfest.

På Papa's BBQ & Catering känner vi stor stolthet över vår läckra mat och förstår att en riktigt god BBQ bara är hälften av vad som gör ditt event till en fantastisk succé, den andra hälften är den vänliga servicen och effektiviteten vi tar med oss till festen. Vi är passionerade över att få dig att framstå på ett bra sätt och ser till att dina gäster trivs. Vi har möjlighet att förbereda alla måltider på plats. Det betyder att om du har valt en vacker plats för ditt event, tar vi med oss grillen, röken - och allt annat som behövs.

Det finns en extra fördel med detta. Många matfirmor kommer att laga mat någon annanstans, och sedan rulla in den på uppvärmningsbrickor, så när det anländer till dina gäster vet du inte hur länge den har legat där.

Och smaken? Tja, låt oss bara säga att färskhet är en smak som du inte kan återskapa genom att servera uppvärmd mat. Med oss ser du - och känner doften - av dina goda måltider framför näsan Vad är priset? Självklart beror allt på valet av mat och antalet personer. Du hittar mer information under avsnittet “Meny”. Ring oss och låt oss hjälpa dig! Våra cateringspecialister hjälper dig att bygga menyn och tjänsterna som passar din budget och dina behov.